Punimet e Aeroportit të Vlorës nisën pa Deklaratë Mjedisore e leje ndërtimi – Insert hulumtues

Hulumtimi i gazetares Ola Mitre, si pjesë emisionit EkoSkaner në TV Scan, sjell në mënyrë të detajuar procedurat e ndjekura nga institucionet për projektin e Aeroportit të Vlorës. Sipas investigimit Aeroporti i Vlorës ka filluar punimet pa marrë Deklaratën Mjedisore dhe Lejen e Ndërtimit, dy dokumente të cilat duhet ti paraprijnë fillimit të punimeve sipas ligjit.

Ndiqni Instertin hulumtues mbi çështjen e Aeroportit të Vlorës në videon më poshtë:

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn