ALL GREEN CENTRE

Dhuroni

Ne në All Green Centre jemi krenarë për punën e bërë deri tani për të ndihmuar në rritjen e pranisë së çështjeve mjedisore në vëmendjen e publikut shqiptar dhe do të dëshironim të falënderonim mbështetësit tanë për besimin e tyre!

Sidoqoftë, misioni ynë për t’i sjellë njerëzit afër natyrës për një zhvillim të qëndrueshëm është ndërmarrje me kohë të plotë! Ndaj na duhet ndihma juaj për të vazhduar punën tonë.

Nëse dëshironi të bëni një donacion për punën tonë, ju lutemi gjeni detajet e bankës më poshtë:

Çdo mbështetje vlerësohet shumë. Ne jemi shumë të motivuar për të vazhduar punën!

Faleminderit që jeni pjesë e komunitetit dhe historisë sonë.

Të dhënat bankare:

QENDRA PËR MBROJTJEN E MJEDISIT DHE ZHVILLIM TË QËNDRUESHËM (ALL GREEN CENTRE)

BANKA: CREDINS BANK sh.a., rruga “Vasho Pasha”, Nr. 8, Tiranë

NR LLOGARIE: 000013522979

IBAN: AL19 2121 1195 0000 0000 0135 2979

Kodi Swift: CDISALTRXXX