“Korça Online”, shkrim për nisjen e nënshkrimit të peticionit për caktimin e “Fondit të Komunitetit” në Korçë dhe Pogradec

Media lokale “Korça Online”  ka publikuar një shkrim dhe prononcimin e Drejtores ekzekutive të All Green Centre, Ola Mitre mbi nisjen e nënshkrimit të peticionit nga qytetarët e lagjes Nr. 17 në Korçë dhe lagjes Nr. 5 në Pogradec, për t’i kërkuar bashkive të këtyre qyteteve, caktimin e “Fondit të Komunitetit” për bashkëfinancimin e investimit të termoizolimit të banesave, në masën 50%, nga fondet publike.

Peticioni është ndërmarrë, në kuadër të projektit “Dua ajrin tim – Rritja e prsionit qytetar për bashki më të pastra”, që mbështetet financiarisht nga LevizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashëpunim.

Për më tepër informacion, klikoni në linkun e mëposhtëm.

Nis nënshkrimi i peticionit kundër ndotjes së ajrit në Korçë dhe Pogradec

 

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn