’Bllokim i qëllimshëm’, autoritetet s’matin ndotjen e ajrit – Insert hulumtues

“’Bllokim i qëllimshëm’, autoritetet s’matin ndotjen e ajrit” ishte hulumtimi i radhës në emisionin “EkoSkaner”, i cili nxjerr në pah se institucionet përgjegjëse nuk kryejnë monitorimet e ndotjes së ajrit, çka sipas ekspertëve pamundëson ndërmarrjen e politikave për reduktimin e saj.

Për të mësuar më shumë mbi situatën dhe për të dëgjuar zërin e ekspertëve ndiqni insertin hulumtues të realizuar nga gazetarja Ola Mitre më poshtë:

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn