ALL GREEN CENTRE

Publikime

Raporti Vjetor 2022

Viti 2022 ishte i mbushur me aktivitete dhe arritje për All Green Centre. Ju ftojme të njihemi me disa prej tyre, duke lexuar Raportin Vjetor

Lexo më tepër
Lajme

FTESË PËR OFERTË

“All Green Centre”, në bashkëpunim me Shoqata “Ekspertët e rinj Mjedisor” dhe “Qendra Shqiptare për Zhvillim dhe Integrim” po zbaton nismën “Artivist Stafetë – Dibra

Lexo më tepër
Lajme

FTESË PËR OFERTË

“All Green Centre”, në bashkëpunim me Shoqata “Ekspertët e rinj Mjedisor” dhe “Qendra Shqiptare për Zhvillim dhe Integrim” po zbaton nismën “Artivist Stafetë – Dibra

Lexo më tepër