“Korça Online”, shkrim për ciklin e trajnimeve mbi eficencën e energjisë në shkollat e mesme

Media lokale “Korça Online”  ka publikuar një shkrim mbi ciklin e trajnimeve mbi eficencën e energjisë, të zhvilluar nga All Green Centre me të rinjtë e Tiranës, Korçës dhe Pogradecit, ku nxënësit e klasave X dhe XI në 3 gjimnaze të këtyre qyteteve morën informacione të plota mbi përfitimet që sjell në mjedis, shëndet dhe ekonomi aplikimi i masave të eficencës së energjisë, si dhe detyrimet ligjore që kanë institucionet shqiptare në këtë drejtim.

Cikli i trajnimeve u organizua në kuadër të projektit “Të rinj eficentë – Rritja e ndërgjegjësimit rinor mbi masat e eficencës së energjisë për një mjedis të shëndetshëm”, në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar, në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.

Për më tepër informacion, klikoni në linkun e mëposhtëm.

Të rinjtë fuqizohen për të ndikuar në ndërmarrjen e politikave të eficencës së energjisë

Të rinjtë fuqizohen për të ndikuar në ndërmarrjen e politikave të eficencës së energjisë

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn