Insert hulumtues: Rishikimi i kufijve të zonave të mbrojtura u bë në shkelje të ligjit dhe kritereve shkencore

Investigimi i “EkoSkaner” pasqyron dinamikat dhe qëndrimet mbi procesin e rishikimit të kufijve të zonave të mbrojtura, që sipas organizatave mjedisore dhe ekspertëve është bërë në shkelje të ligjit dhe kritereve shkencore, duke rrezikuar integritetin e tyre.

Për më shumë, ndiqni insertin hulumtues më poshtë:

Shpërndaje:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn